Фасул

Семена Фасул Бина / Джина Генко Енчев

/ за 100 гр
2.40 лв.

Семена Фасул Капитано Генко Енчев

/ за 100 гр
2.70 лв.

ФАСУЛ НАСАУ Генко Енчев

/ за 1 кг
14.00 лв.

ФАСУЛ СТЕНЛИ F1 Генко Енчев

/ за 1 кг
19.00 лв.

ФАСУЛ ПЛАДОР Генко Енчев

/ за 1 кг
21.50 лв.

ФАСУЛ АЛГАРВЕ F1 Генко Енчев

/ за 1 кг
26.00 лв.

ФАСУЛ ЛИМКА F1 Генко Енчев

/ за 1 кг
26.00 лв.

ФАСУЛ ГОЛДФИЙЛД F1 Генко Енчев

/ за 1 кг
29.00 лв.
Към количката

  • Вашата количка е празна

0