Краставици

Семена салатни краставици Гергана Флориан

/ за 2 гр
0.60 лв.

Семена Корнишони Алтай F1 Флориан

/ за 1.5 гр
0.70 лв.

Семена Корнишони Далила F1 Флориан

/ за 1.5 гр
0.70 лв.

Семена Корнишони Деликатес F1 Флориан

/ за 2 гр
0.70 лв.

Семена Корнишони Ира Флориан

/ за 1.5 гр
0.70 лв.

Семена Корнишони Крак F1 Флориан

/ за 1 гр
0.70 лв.

Семена Корнишони Одис F1 Флориан

/ за 1.5 гр
0.70 лв.

Семена Корнишони Реджина F1 Флориан

/ за 1 гр
0.70 лв.

Семена Корнишони Рестина Флориан

/ за 1 гр
0.70 лв.

Семена салатни краставици Бета алфа Флориан

/ за 1 гр
0.70 лв.

Семена краставици Бета Алфа Генко Енчев

/ за 2 гр
0.80 лв.

Семена салатни краставици Теса Флориан

/ за 1 гр
0.80 лв.

Семена корнишони Левина F1 Флориан

/ за 1 гр
0.90 лв.

Семена салатни краставици Джемини Флориан

/ за 1 гр
1.40 лв.

Семена краставици Сандра F1 Генко Енчев

/ за 1 гр
4.20 лв.

Семена Корнишони Реал F1 Superior

/ за 1 гр
1.00 лв.

Семена краставици Алиага F1 Sakata

/ за 30 с
2.00 лв.

Семена краставици Гергана Генко Енчев

/ за 2 гр
0.60 лв.

Семена краставици Слайс Кинг F1 Sakata

/ за 35 с
2.00 лв.

Семена краставици Телепати F1 Sakata

/ за 20 с
2.00 лв.
Към количката

  • Вашата количка е празна

0