Препарати за растителна защита


Зелен камък - Железен сулфат Други

/ за 1 кг
1.70 лв.

Бордолезов разтвор Други

/ за 175 гр
1.80 лв.

Родекил пелети - Отрова за мишки и плъхове S&K Public Health

/ за 100 гр
1.90 лв.

Димки против къртици 1бр. Други

/ за 15 гр
2.50 лв.

Айкън, За борба с летящи и пълзящи насекоми Syngenta

/ за 20 мл
4.80 лв.

ДОБОЛ 2МГ-ПРЕПАРАТ ЗА МРАВКИ Други

/ за 50 мл
5.00 лв.

Родекил паста за борба с плъхове и мишки S&K Public Health

/ за 200 гр
5.40 лв.

ФОВАЛ - ПРЕПАРАТ ПРОТИВ КОМАРИ Други

/ за 50 мл
6.50 лв.

Син камък - Меден сулфат Други

/ за 1 кг
7.40 лв.

Магнум гел за мравки Други

/ за 15 гр
8.00 лв.

Репелент срещу охлюви - гранула S&K Public Health

/ за 1 кг
19.70 лв.

В агропатека Макадамия гр. Пловдив ще намерите Препарати за растителна защита на водещи български, европейски и световни производители. Препаратите биват: Адюванти, Акарициди, Биоциди, Инсектициди, Лимациди, Нематоциди, Подобрители на почвата, Прилепители, Растежни регулатори, Репеленти, Родентициди, Фунгициди, Хербициди. Препаратите за растителна защита са нещото което ще способстват добри резултати на всеки сеслско стопански производител, било то хоби градинар или професионален. Правилната употреба на препарати за защита на растенията от болести и вредители ще ви гарантира добри, здрави и силни растения, даващи здрави и многобройни плодове. Препаратите за растителна защита които ще намерите в агроаптека Макадамия са сертифицирани и лицензирани и отговарят на всички български и европейски изисквания.


Поради спецификата на продуктите и честата смяна в дизайна на опаковките, всички използвани изображения са с презентационна цел и може да не отговарят на действителния дизайн на опаковките.

Поради различните честоти на зареждания и наличности от страна на доставчиците, продуктите в онлайн магазина може да не бъдат налични в момента на поръчка, ние ще се свържем с вас за уточняване срока на доставка и други детайли по заявката. Срока на доставка обикновенно отнема от 3 до 7 работни дни.