Препарати
Торове
Семена
Инвентар
Поливни системи
За вино и ракия

Доставка на торове, препарати и сортови семена

Бърза доставка

Срока на доставка обикновено отнема от 1 до 3 работни дни, в редки случаи до 5 работни дни.

Поради различните честоти на зареждания и наличности от страна на доставчиците, продуктите в онлайн магазина може да не бъдат налични в момента на поръчка, ще се свържем с вас за уточняване срока и други детайли по заявката. 

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт и цената на доставка се определя от тарифите на доставчика спрямо размера и теглото на доставката.

Плащане при доставка

Плащанията се извършват в момента на получаване на стоката от куриер, като се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава фискален документ от куриера, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Провери преди да платиш

Всички изпратени пратки притежават опцията преглед преди плащане, което ви дава право да не заплатите пратката преди нейния физически преглед.

Гарантиран произход

Всички продукти предлагани от Агроаптека Макадамия притежават сертификати, лицензи или удостоверения гарантиращи техния произход и предназначение и срок на годност. 


X

Добавено в количка

Сума - 0.00лв 0.00лв

Доставка - 4.78 лв.

Поръчай
Към количката
Към списъка
Към списъка
  • Вашата количка е празна

0 0