Препарати
Торове
Семена
Инвентар
Поливни системи
За вино и ракия

Доставка на торове, препарати и сортови семена

Бърза доставка

Срока на доставка обикновено отнема от 1 до 3 работни дни, в редки случаи до 5 работни дни.

Поради различните честоти на зареждания и наличности от страна на доставчиците, продуктите в онлайн магазина може да не бъдат налични в момента на поръчка, ще се свържем с вас за уточняване срока и други детайли по заявката. 

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт и цената на доставка се определя от тарифите на доставчика спрямо размера и теглото на доставката.

Плащане при доставка

Плащанията се извършват в момента на получаване на стоката от куриер, като се използва Пощенски паричен превод (ППП). Клиента получава фискален документ от куриера, като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

Провери преди да платиш

Всички изпратени пратки притежават опцията преглед преди плащане, което ви дава право да не заплатите пратката преди нейния физически преглед.

Гарантиран произход

Всички продукти предлагани от Агроаптека Макадамия притежават сертификати, лицензи или удостоверения гарантиращи техния произход и предназначение и срок на годност. 

Допълнение

Поради различните честоти на зареждания и наличности от страна на доставчиците, продуктите в онлайн магазина може да не бъдат налични в момента на поръчка, ще се свържем с вас за уточняване срока на и други детайли по заявката. Срока на доставка може да отнеме и до 5-7 работни дни.

Поради спецификата на продуктите и честата смяна в дизайна на опаковките, всички използвани изображения са с презентационна цел и може да не отговарят на действителния дизайн на опаковките.


X

Добавено в количка

Сума - 0.00лв 0.00лвДоставка - 0.18 лв.

Поръчай
Към количката
Към списъка
Към списъка
Количка
  • Вашата количка е празна