Препарати
Торове
Семена
Инвентар
Поливни системи
За вино и ракия

Лумбрекс, Течен Биотор от калифорнийски червеи Лумбрекс

Лумбрекс, Течен Биотор от калифорнийски червеи

Лумбрекс, Течен Биотор от калифорнийски червеи Лумбрекс


2.60лв 2.60 BGN

Код: 146-88
Оценка: 4.30 - 20 гласа

Бърза поръчка:

Попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.

Производител:

Лумбрекс представлява екстракт от Биотор от червен калифорнийски червеи. Лумбрекс като Биотор е изключително ефективен, екологичен хуминов тор с широк спектър на приложение при всички селскостопански култури отглеждани на открити площи и в култивационни съоражения.

Екстракт от Биотор от калифорнийски червей

Екстрактът от Биотор от калифорнийски червей съдържа в разтворен вид, концентрирани най-важните хранителни компоненти на биотора - хуминови киселини, фулвокиселини и всички необходими за растенията макро и микроелементи. Това позволява да се прилага, както като почвен тор преди разсаждане и по време на вегетация, така и като листен тор.

Предимства на Лумбрекс, Течен Биотор от калифорнийски червеи

  • Течния Биотор от калифорнийски червеи Лумбрекс, действа едновременно като източник на хранителни вещества и растежен стимулатор за растенията.
  • Лумбрекс служи като почвен подобрител за бедни на хумус почви, стимулира полезната почвена микрофлора, като подобрява общото състояние на почвата и превръщането на почвените органогенни елементи в достъпна за растенията форма.
  • Високото съдържание на органичен азот в течния биотор е от голямо значение за бедни на органична материя почви, което гарантира по-плътното им усвояване от растенията.
  • Лумбрекс бързо се разтваря във водата и е съвместим с всички препарати и торове, използвани в селското стопанство.
  • Биотор Лумбрекс помага за формирането на здрава коренова система и повишава устойчивостта на растенията към стрес и патогени и е отличен тор за производство на екологично чиста селскостопанска продукция. 


Може да ви хареса и:


X

Добавено в количка

Сума - 0.00лв 0.00лв

Доставка - 4.82 лв.

Поръчай
Към количката
Към списъка
Към списъка
  • Вашата количка е празна

0 0