Препарати
Торове
Семена
Инвентар
Поливни системи
За вино и ракия

Растителен екстракт ТЕРКОЛ

Поръчките се доставят с Агроаптека Макадамия 05 с 30% отстъпка 

Растителен екстракт ТЕРКОЛ | Макадамия 05

Растителен екстракт ТЕРКОЛ


30.90 BGN Цена: 30.90лв

Код: 51278


Опаковка: 1 лПредлага се в разфасовки от Растителен екстракт ТЕРКОЛ

  • Растителен екстракт ТЕРКОЛ: разфасовка 1 л - цена 30.90лв

Теркол е висококонцентрирана смес, приготвена от специфичен натурален растителен продукт под формата на воден разтвор. Растителен екстракт - висококонцентрирана смес приготвена от специфичен натурален растителен екстракт

Начин на действие на Растителен екстракт ТЕРКОЛ

Теркол се абсорбира от листата или корените на културите и се разпространва в цялото растение и има системно действие. Поради специфичния състав на продукта проявява инсектицидно действие и третираните растения стават неатрактивни, дори отблъскващи за Сиви и Телени червеи и други почвообитаващи организми.

Употреба на Растителен екстракт ТЕРКОЛ

Теркол се прилага в почвата за подпомагане на естествения и регенеративен капацитет на растенията, стимулира растежа и развитието. Продуктът е безопасен за хората, животните и околната среда. Може да се прилага в паркове, градини и в селското стопанство.

Подходящ за употреба в биологичното земеделие

Теркол се прилага листно или чрез поливка в почвата за подпомагане на естествения и регенеративен капацитет на растенията, стимулира растежа и развитието. Растенията са по - здрави и силни, придобиват по- интензивно оцветяване и се увеличава цъфтежа. . Поради специфичния състав на продукта проявява инсектицидно действие и третираните растения стават неатрактивни, дори отблъскващи за Сиви и Телени червеи и други почвообитаващи организми. Това довежда до напускане на площите с третиранирастения или преместването на вредителите в долните не засегнати слоеве.Като краен резултат не се нанасят повреди по третиранитекултури и последействието е между 2 до 4 седмици, след което трябва да се направи следващо третитане. Препоръчва се третирането да започне по време на сеитбата на културите.

Продукта е безопасен за хората, животните и околната среда, може да се третира всяка една култура, дори и за биологично земеделие. Препоръчителните дози за употреба са: 1л в 50 - 100 л вода на декар, ако няма вредители в площите, и съответно 2л в 50 - 100 л вода на декар при наличие на вредители в почвата.

Препоръчителни дози на употреба

  • 1,0 л/дка в 50-100 л вода/дка преди почвата да е заразена
  • 2,0 л/дка в 50-100 л вода/дка след установяване на вредители

Растителен екстракт ТЕРКОЛ за борба с:

  • Телени червеи
  • Сив червей
  • Попово прасе
Оценка: 4.33 - 39 гласа

Няма мнения за този продукт.


Напиши мнение за Растителен екстракт ТЕРКОЛ

Лош           Добър


Забележка: HTML не се потдържа!

Още продукти които може да харесате:


PREV-GOLD / Прев-Голд | Макадамия 05

PREV-GOLD / Прев-Голд

за 1 л
84.50лв
X

Добавено в количка

Сума - 0.00лв 0.00лвДоставка - 0.18 лв.

Поръчай
Към количката
Към списъка
Към списъка
Количка
  • Вашата количка е празна