Препарати
Торове
Семена
Инвентар
Поливни системи
За вино и ракия

Неотровни методи за борба с вредителите използвани в Бран Инсект ЕООД

Неотровни методи за борба с вредителите използвани в Бран Инсект ЕООД

В тази статия поканихме да вземе участие Петър Цветков – управител и собственик на фирма Бран Инсект ЕООД, който накратко ще ни запознае с основните съвременни неотровни средства за борба с вредителите.
Неотровни методи за борба с вредителите използвани в Бран Инсект ЕООД

От кога съществува фирма Бран Инсект и в какви обекти третирате?

Фирма Бран Инсект е създаден през 2005 г.  и изгради огромен опит в обекти от всякакъв тип: жилища, мазета, дворове, малки и големи търговски и обществени обекти в над 20 български града.

Какво ви отличава от останалите ваши конкуренти?

Работим както с най-старите доказани методи, така и успешно прилагаме някои от най-ефективните и подходящи съвременни методи, като неотровни продукти и др. Освен това работим на достъпни цени гарантиращи най-високото качество и се справяме с над 30 различни вида вредители.  

Какви са плюсовете и минусите при ползването на неотровни препарати?

С времето се наложи да използваме все по-често неотровни методи за да се справим с вредителите в обекти в които отровните препарати са недопустими или когато се налага да действаме при възникнали проблеми с защитен или нетипичен вид неприятели, каквито са: змиите, гущерите, котките, кучетата и паяците.

Основните плюсове на неотровните методи е, че те щадят както здравето на хората, така и природата, а същевременно не унищожават вредителите, а само ги прогонват. Минус е, че повечето репеленти – така се наричат отблъскващите неотровни продукти срещу вредители, се разграждат по-бързо в природата и следователно имат по-краткотраен ефект. Затова се налага след проливни валежи или други външни фактори, като запрашаване или силен вятър някои репеленти да се подменят или да се третира с допълнително количество от тях.  

Кои репеленти ползвате с най-голям успех?

Сред най-иновативните неотровни продукти са репелентите срещу змии, които биват под различна форма: прахообразни субстанции, спрейове, намазнени или ароматизирани плоскости и т.н. Ползваме ги с успех както по Черноморието ни, така и във всякакви дворове и тревни площи в които има забелязани влечуги или са в близост до горски масиви, скалисти местности и други подобни места.

Понякога ни търсят и за прогонване на котки или кучета особено в по-големите градове, като София, Пловдив, Бургас и Варна и там също успешно ползваме репеленти нанасящи се под формата на гел или спрей.

А срещу някои вредители не извършваме професионални услуги, а само предлагаме репелентни продукти за свободно закупуване от онлайн магазина ни, към тях се числят: къртиците, лястовиците, гълъбите и други.

Повече за фирма Бран Инсект ЕООД  може да намерите на официалния им сайт www.vrediteli.bg


Оценка: 4.50 - 10 гласа
X

Добавено в количка

Сума - 0.00лв 0.00лв



Доставка - 0.18 лв.

Поръчай
Към количката
Към списъка
Към списъка
Количка
  • Вашата количка е празна